Onze pups worden bij ons in de huiskamer geboren en grootgebracht. Ze groeien op te midden van de bedrijvigheid van ons gezin met 3 kinderen. Ze komen niets te kort aan aandacht en knuffels! Wij dragen zo ons steentje bij aan een goede socialisatie van de pup. Zodat de pup uitgroeit tot een lieve en stabiele gezinshond.

De eerste 4 weken liggen de pups samen met hun moeder in de werpkist. Ze mogen dan lekker groeien. We proberen om moeder en pups zoveel mogelijk rust te gunnen. Daarom plannen we geen pup bezoekjes in.

De laatste 4 weken zullen de pups ook lekker mogen buitenspelen in onze tuin.

Als de pups 6 weken oud zijn ben je van harte welkom om kennis te maken met het nestje. Wij zullen alle pupkopers en pups goed observeren. Wie heeft een klik met wie. Wij wijzen zelf de hondjes toe en kijken daarbij goed naar het karakter van het hondje en jullie gezinssituatie. Zo maken wij de perfecte match tussen gezin en puppy en dat is uiteindelijk veel belangrijker dan een favoriete kleur of geslacht!

De pups worden uitgebreid onderzocht door de dierenarts, krijgen hun eerste inentingen en worden ontwormd.

Als de pups 7 a 8 weken oud zijn mogen ze naar hun nieuwe baasjes toe. We proberen goed te kijken waar een pup behoefte aan heeft en bepalen dan de datum waarop je je pup mag komen ophalen.

Dan begint voor jullie het avontuur van een pup opvoeden!

De pups worden verkocht 'onder contract'. Dat betekent dat je ermee instemt dat je je pup op de leeftijd van 12 maanden laat steriliseren of castreren. Dit is gebruikelijk bij elke Australian Labradoodle fokker omdat de Australian Labradoodle een ras in opbouw is. Op deze manier zorgen we ervoor dat de lijnen zuiver blijven en dat er geen wildfok ontstaat.

Onze pups krijgen een uitgebreid puppy pakket mee naar huis. Inclusief een speeltje of dekentje met de nestgeur en voldoende voer voor de eerste dagen. Zo is de overgang van omgeving iets minder heftig.

We blijven graag met jullie in contact via onze social media kanalen en we vinden het ontzettend leuk om foto's te zien van het nieuwe leven van 'onze' pups.

IMG_6444
IMG_0246

Werkwijze

Wanneer je interesse hebt in een pup van Indah Labradoodles dan vragen wij je om je in te schrijven op de interesselijst.

Zodra we via een echo de bevestiging hebben dat één van onze honden zwanger is openen wij de definitieve wachtlijst. Alle geïnteresseerden krijgen tegelijk een mailtje met de link naar de wachtlijst. Als je dit formulier invult kies je dus heel bewust voor een Indah pup. Wij bekijken dan alle inzendingen en wijzen de pups persoonlijk toe.

Als je van ons een mail terug krijgt dat je definitief ingeschreven bent voor een nestje van ons dan vragen we een aanbetaling van € 250,-. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op het totale verkoopbedrag. Wanneer je besluit tóch geen pupje van ons te willen kopen krijg je je inschrijfgeld NIET terug. Als er te weinig puppen worden geboren dan dat er mensen op de wachtlijst staan, dan krijg je je inschrijfgeld wel terug. Of je besluit om op de wachtlijst te blijven staan tot een volgend nestje.

Daarna kun je je gaan voorbereiden op de komst van je pup!

Soms zijn we ook op zoek naar een gastgezin voor één van onze pups. HIER lees je meer daarover.

IMG_0445
IMG_0120
IMG_0146
IMG_9619