Liefde op het eerste gezicht. Dat was het, toen we Saartje voor het eerst zagen. Ze was het kleinste hondje uit het nest, een teefje met een roze bandje om. Ze had een lief rond kopje, ze was rustig en kon je zo vreselijk lief aankijken.

 

Op 21 april 2017 beviel Dazzling Bibi van 11 prachtige pups. Wij zijn gastgezin voor Bibi en kregen de mogelijkheid om de pups bij ons thuis te laten opgroeien. Wat genoten we van die pups! Zo erg zelfs dat we besloten om één hondje zelf aan te houden om ook af en toe een nestje mee te krijgen.
Er waren 5 teefjes in het nest, allemaal even lief. Maar Saartje, ja daar had ik echt iets mee. Ik was dan ook heel blij toen de dierenarts met 7 weken alle pups gezond verklaarde en wij definitief voor Saartje kozen.

 

Saartje is een kleine medium Australian Labradoodle met een abricot kleurige fleecevacht. Het is een super vrolijk, extreem knuffelig hondje. Een spring in het veld, lekker speels.

 

In de zomer van 2019 kreeg Saartje haar eerste nestje pups. Twee prachtige broertjes. We hebben intens genoten van de twee mannen.
In het najaar van 2020 hopen we op een volgend nestje van Saartje.
Onze pups zullen bij ons in de woonkamer opgroeien, te midden van ons gezin met 3 kinderen. Hierdoor zijn het heerlijke gezinshonden.
Omdat wij op kleinschalige manier willen fokken zijn we geen lid van de ALD fokkersvereniging. Wel houden we ons aan alle richtlijnen die de vereniging heeft opgesteld en heeft Saartje alle gezondheidstesten gehad.

 

Heb je interesse in een pupje van Saar? Stuur ons dan een email, dan kunnen we eerst met elkaar kennis maken. Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze hondjes terecht komen.

 

Hartelijke groetjes,
Esther en Jeroen Koppelaar
IMG_2595